Vi kender lovgivningen

I BR18 ændres kravene til passiv brandsikring med 6 måneders intervaller. Det er tidskrævende at holde sig opdateret og dyrt at tage fejl. Hos Scandi Supply laver vi ikke andet end passiv brandsikring – derfor er vi altid ajour med de seneste retningslinjer. Vi er kun et opkald væk – spørg os råds!

Vi leverer dokumentationen

Det er op til den enkelte producent af passiv brandsikring, at udvikle og dokumentere deres systemer. Hvad der er muligt med ét produkt, er måske ikke muligt med et andet. Vælger du FireFree produkter, følger den nødvendige rådgivning og sparring om anvendelse i konkrete situationer med. Vi hjælper, vi gør det gerne og vi gør det gratis!

Vi har løsningen

Scandi Supply har løsninger til stort set alle opgaver indenfor passiv brandsikring. Vi kan levere dokumenterede, præaccepterede løsninger og materialer, der er flammestoppende fra første sekund. Er du i tvivl om det rigtige materiale? Så spørg os til råds!

Vi kommer til jer

Hvis I har brug for et kursus i anvendelsen af FireFree produkterne, så stykker vi et individuelt forløb sammen, helt efter jeres behov – fra teori til praktisk udførelse. Vi kommer til jer. Det koster ingenting. Brug os!

Vi er ude på byggepladserne

Vi har føling med markedet, vi kender projekterne og vi har kørende konsulenter i hele landet. Vi møder gerne op på byggepladsen for at hjælpe dig godt videre. Ring efter os – vi kommer og vi gør det gratis.

Kort sagt: Tøv ikke med at kontakte Scandi Supply hvis du har brug for rådgivning om passiv brandsikring – vi er kun et opkald væk. Ring tlf. 76244800.